De, der allerede tilbagebetale deres studielån blev advaret af den føderale regering til at passe på svindel, der kan målrette dem online. Rohit Chopra, bureauets studielån ombudsmand, sendte breve i denne uge til Google, Bing og Yahoo, opfordrede dem til at arbejde med regeringen for at sikre søgemaskiner ikke bliver brugt til at bytte om studerende lån låntagere ved at dirigere dem til websteder, der indebærer en tilknytning til den føderale regering. Kæmper låntagere ved hjælp af søgeord som “studerende lån standard” eller “Obama studerende lån relief” kan ende op på websteder, der opkræver store gebyrer for at hjælpe dem tilmelde sig lån bistandsprogrammer, at de kunne få adgang til sig selv gratis, ifølge Consumer Financial Protection Bureau.

Satser på studielån forventes at stige fra næste år, og at fortsætte med at gøre det for de næste mange år efter, at ifølge en analyse fra instituttet ved hjælp af tal fra Kongressens Budget Office. Priser ændres hvert år, men når du låner pengene, er satsen fast for lånets levetid. Låntagere kan typisk få en 0,25 procent reduktion i deres rente, hvis de accepterer at have regelmæssige månedlige betalinger automatisk trukket fra deres bankkonto. ■ Er der et loft over renten på studielån? Satsen på ikke-ubsidized Stafford lån til kandidatstuderende, for eksempel, vil falde til 5,84 procent fra 6,21 procent, mens satsen på PLUS lån, for forældre og kandidatstuderende, falder til 6,84 procent, fra 7,21 procent. Start 1 juli, vil satsen på nye bachelor lån under den føderale Stafford program falde til 4,29 procent, ned fra 4,66 procent for lån udstedt i det sidste akademiske år.

Folk, der har restancer, misligholdelser, CCJs, IVAs, konkurs kan også benytte penge ved at betale relativt højere rente. Mange mennesker er ikke klar over vigtigheden af at have en god rating eller kender den gratis kredit score, der kan anmodes om fra online. For dem, der er bekymrede for allerede at have en dårlig kredit score, vil de finde det meget lettere at genopbygge deres kredit historie, hvis de kan bruge en konsolidering af gælden lån til at betale alle deres kreditorer. Långivere foretrækker at låne penge til låntager har en god kredit rekord på lav rente. forskningsgruppe af almen interesse. Selv om ethvert fald er velkommen, den deraf følgende rentebesparelser er relativt beskedne, og udsættelsen kan være kortvarig, når Federal Reserve flytter til at hæve renten. ■ Kan jeg få en lavere rente ved at foretage lånebetalinger automatisk?

Under en ny metode vedtaget af Kongressen i 2013, årlige satser for føderale studielån er baseret på satsen på den 10-årige treasury note i foråret, plus en ekstra margin, lån nemt og hurtigt der varierer afhængigt af typen af lån. For afhængige bachelorstuderende, eller de fleste studerende under 24 år, det maksimale årlige beløb er fra $ 5.500 til $ 7.500, afhængigt af dit år i skolen – og separate, lavere lofter på subsidierede lån gælder også. Men at være en ansvarlig låntager, at du er, bør ikke risikere din chance ved at få overdreven mængde af lån, som du ved, du ikke kan betale.