Du har måske spekuleret på, hvordan Rolex-ure er lavet, hvis du er fan. Rolex, et schweizisk urfirma, har hovedkvarter i Genève. Alfred Davis og Hans Wilsdorf grundlagde virksomheden i London i 1905. I 1908 blev navnet “Rolex” registreret. I 1915 blev virksomheden Rolex Watch Co. Ltd. Siden da har mærket været elsket over hele kloden.

Virksomhedens første handel var under navnet Wilsdorf & Davis i 1905. Virksomheden registrerede først navnet ROLEX hos London Patent and Trademark Office i 1911. Rolex-logoet er nu det mest kendte symbol på virksomheden. Kronen på Rolex-logoet, der er kronet med en femtakket stjerne, symboliserer magt, prestige og status. Rolex er blevet synonymt med elegance og klasse i dagens verden.

Rolex introducerede specielle modeller til ekstremsport ud over ure, der viser tiden. Sir Edmund Hillary bar Explorer I, et trehånds klassisk ur. GMT-Master blev lavet til at være et undervandsur og var designet til spelunkers. Dette ur er et af de mest ikoniske og velkendte ure i historien.

Rolex ure er lavet ved hjælp af nogle af de mest sofistikerede urfremstillingsmaskiner i verden. Selvom robotter kan udføre nogle opgaver, der ikke er mulige for mennesker, udføres størstedelen af arbejdet stadig af mennesker. Hele bevægelsen af et Rolex-ur er for eksempel samlet i hånden. Maskiner kan dog bruges til at trykke hænderne ned. En uddannet tekniker sætter hænderne. Virksomheden er også kendt for sit engagement i kvalitet og stil.

Tre modeller er tilgængelige i Rolex-kollektionen. Hver model har sine egne særskilte træk. Oyster Perpetual 39 har Caliber 3132-bevægelsen og parachromhårfjederen. Det inkluderer også støddæmpere. Disse ure er ikke så sporty som Explorer 39mm, men de er stadig funktionelle. Oyster Perpetual 34 har en riflet hvidguldsramme og en urskive med diamanter.

WatchBox har et udvalg af brugte Rolex ure. Vi anbefaler, at du kontakter producenten direkte, hvis du er interesseret i en bestemt model. For at finde det rigtige ur til dig, gennemse vores udvalg af brugte Rolex ure. Disse oplysninger skal hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning om at købe en Rolex. Der er mange grunde til at købe et præ-ejet Rolex-ur. Dette kan være din sidste chance for at eje et stykke af historisk betydning.

Du bliver nødt til at bruge mere, hvis du vil have køb rolex, der er dyrt. Mærkets ry for kvalitet og håndværk er upåklageligt. Virksomheden har lavet ure siden 1926 med fremragende håndværk. Rolex’ introduktion af sin vandtætte østersskal katapulterede den til et nyt niveau. De fleste urmagere i dag foretrækker udtrykket vandafvisende. Vandafvisende ure er vandtætte, men kun hvis det er absolut vandafvisende.