Der er flere grunde til at du kan være i markedet for en dårlig kredit omprioritere. Du måske ønsker at forsøge at låse i en lavere rente, eller måske skal du blot bruge dårlig kredit omprioritere som en måde at konsolidere nogle af din gæld.
Uanset din argumentation, kan sikring af en dårlig kredit omprioritere nogle gange virke som en skræmmende opgave… i sidste ende, men er det som regel meget nemmere end du måske tror.
Definition af dårlig kredit
Hvis du leder efter en dårlig kredit omprioritere, så du allerede kender (eller i det mindste har en mistanke om) at din kredit er mindre end perfekt.
Hvis du kan lide en masse mennesker, selv, du måske ikke være helt sikker på hvad dette betyder, eller hvordan kredit bestemmes.
Din kreditværdighed er en numerisk score, der er givet til dig baseret på rapporter fra dine tidligere kreditorer, der er mennesker, der har udstedt dig en kassekredit eller lån i fortiden.
Hvis du har foretaget dine betalinger til tiden, så de sender i en positiv rapport og din kreditværdighed går op.
Hvis du har gået glip af betalinger eller misligholdt din gæld (dvs. at du ikke betale dem tilbage), derefter de udsteder en negativ betænkning og din kreditværdighed går ned.
Jo lavere din kredit rating score er, jo mere af en risiko, det har overvejet for at låne dig penge… efter alt, hvis du har haft problemer tilbagebetale din gæld i fortiden er så det rimeligt, at långivere til ting, der er i det mindste en anstændig chance for at du får de samme problemer i fremtiden.
Dette gør det meget sværere at få lån og kredit tilbyder, og dem, du får normalt har meget højere renter og kræver en form for kaution eller sikkerhed.
Dårlig kredit omprioritere
Pant er en særlig type af lån, bruges til at købe et hjem eller anden fast ejendom og bruger den samme ejendom som sikkerhed for lånet.
Pant långiver har et retskrav på ejendommen, så hvis du undlader at tilbagebetale deres lån så kan generobre og sælge hus eller fast ejendom.
En dårlig kredit omprioritere er et realkreditlån, designet til folk med lavere kredit score, og er udstedt på ejendom, som du allerede ejer (og måske eller måske ikke stadig har et pant.) Da huset eller fast ejendom tjener som sikkerhed, er du mere tilbøjelige til at blive godkendt til en dårlig kredit omprioritere end nogle andre lån… hvilket betyder, at dårlig kredit omprioritere kan være anvendes i stedet for de lån, som du ikke var godkendt til.
Det kan også bruges til at omstrukturere betalinger på din forrige pant (da det nye lån betaler sig den forhenværende sig, og er for en lavere samlet beløb) og reducere månedlige betalinger, som regel med en lidt lavere rente.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: